Německo na jaře - recenze

A&O Berlin Mitte

A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

    Berlín | Německo
    vlastní doprava
    🍽️ bez stravy
    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
    8. března - 11. března 2022

    3 649 Kč

    Zobrazit nabídku ►

    A&O Berlin Mitte

    A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

      Berlín | Německo
      vlastní doprava
      🍽️ bez stravy
      📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
      22. března - 25. března 2022

      3 439 Kč

      Zobrazit nabídku ►

      A&O Berlin Kolumbus

      A&O Berlin Kolumbus - Německo na jaře - recenze

        Berlín | Německo
        vlastní doprava
        🍽️ snídaně
        📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
        28. března - 31. března 2022

        3 409 Kč

        Zobrazit nabídku ►

        A&O Berlin Mitte

        A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

          Berlín | Německo
          vlastní doprava
          🍽️ bez stravy
          📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
          22. března - 27. března 2022

          5 729 Kč

          Zobrazit nabídku ►

          A&O Berlin Mitte

          A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

            Berlín | Německo
            vlastní doprava
            🍽️ bez stravy
            📅 8 dní (7 nocí) dovolené s recenzí
            6. března - 13. března 2022

            7 789 Kč

            Zobrazit nabídku ►

            A&O Berlin Mitte

            A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

              Berlín | Německo
              vlastní doprava
              🍽️ bez stravy
              📅 9 dní (8 nocí) dovolené s recenzí
              7. března - 15. března 2022

              8 829 Kč

              Zobrazit nabídku ►

              Novum Dresden Airport

              Novum Dresden Airport - Německo na jaře - recenze

                Drážďany | Německo
                vlastní doprava
                🍽️ snídaně
                📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
                3. března - 6. března 2022

                2 839 Kč

                Zobrazit nabídku ►

                Novum Dresden Airport

                Novum Dresden Airport - Německo na jaře - recenze

                  Drážďany | Německo
                  vlastní doprava
                  🍽️ snídaně
                  📅 6 dní (5 nocí) dovolené s recenzí
                  9. března - 14. března 2022

                  4 719 Kč

                  Zobrazit nabídku ►

                  A&O Berlin Mitte

                  A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

                    Berlín | Německo
                    vlastní doprava
                    🍽️ bez stravy
                    📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
                    28. března - 31. března 2022

                    3 509 Kč  3 439 Kč

                    Zobrazit nabídku ►

                    A&O Berlin Mitte

                    A&O Berlin Mitte - Německo na jaře - recenze

                      Berlín | Německo
                      vlastní doprava
                      🍽️ bez stravy
                      📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
                      29. března - 1. dubna 2022

                      3 439 Kč

                      Zobrazit nabídku ►

                      Zobrazeno 1-10 z celkem 655

                      Top nabídky

                      Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

                      Německo na jaře - recenze - nejlepší recenze

                      Německo na jaře - recenze - nejlepší recenze

                      Nejlepší recenze 0 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru A&O Berlin Mitte. Recenze je udělená na základě 0 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je úterý 8. března 2022 a den příjezdu/příletu je pátek 11. března 2022. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 3 649 Kč. Pobyt je bez stravy v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Německo a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Berlín, kde se ubytování A&O Berlin Mitte nachází se dostanete vlastním autem. Užijte si nádhernou jarní dovolenou First Minute v Německu na jaře s nejlepší recenzí v rezortu Berlín.

                      Nejlevnější Německo na jaře - recenze

                      Nejlevnější Německo na jaře - recenze

                      Nejlevnější dovolenou Německo na jaře - recenze pořídíte v ubytování Goetheallee. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v sobotu 26. března 2022 a příjezdem/příletem v sobotu 2. dubna 2022 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 2 150 Kč. Rekreace v resortu Meklenbursko je v délce 8 dní - 7 nocí je a bez stravy. Tato výhodná jarní nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Německu a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Goetheallee v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. V ceně pobytu je zahrnuta sleva 6 % z původní prodejní ceny 2 287 Kč. Goetheallee je situován v letovisku Meklenbursko. Doprava do letoviska Meklenbursko je v rámci této nabídky vlastním autem. Využijte nejlevnější First Minute v Německu na jaře.

                      Luxusní Německo na jaře - recenze

                      Německo na jaře - recenze - nejlepší recenze

                      Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Německu? Zkuste přepychový luxusní 3hvězdičkový Apartmán Lemke (Ostseebad Prerow) v letovisku Meklenbursko. Termín odjezdu/odletu je v sobotu 5. března 2022 a datum příjezdu/příletu je v sobotu 12. března 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 3 945 Kč bez stravy. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Německu a o podmínkách dovolené v Apartmán Lemke (Ostseebad Prerow) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Tento volný termín na jaře zahrnuje aktuálně slevu 6 % z původní ceníkové ceny 4 197 Kč. Do lokality Meklenbursko, kde se ubytování Apartmán Lemke (Ostseebad Prerow) nachází, se dostanete vlastním autem. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné jarní dovolené First Minute v Německu.

                      Německo na jaře - recenze - recenze

                      Německo na jaře - recenze - nebyla nalezena žádná recenze.

                      Jaké jsou možnosti dovolené v Německu?

                      Dovolená a Last Minute

                      Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Německa vyberte úvodní stránku v Dovolenanemecko.cz - dovolená Německo a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


                      Výběr lokality

                      Svůj pobyt v Německu můžete vybrat z následujících 21 letovisek / rezortů:

                      Alternativní dovolená

                      Nevybrali jste si v Dovolenanemecko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Německu můžete vyzkoušet například také web Dovolená Německo. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Chorvatsko, pobyty Jordánsko nebo například zájezdy Kapverdské ostrovy či Last Minute Kypr.

                      Vyhledávání zájezdů
                      Vaší dovolenou: Německo na jaře - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Německu s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
                      Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

                      Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
                      Copyright © 2021. Dovolenanemecko.cz - porovnání cen zájezdů do Německa. Web Dovolenanemecko.cz využívá cookies.